• Linktekst
 • Met de geschillencommissie kom je er samen uit

  Gedoe over vergoedingen en exploitatiecontracten, iedereen kan ermee te maken krijgen. Nog vervelender is het wanneer een van de partijen zich genoodzaakt voelt naar de rechter te stappen. Willen jullie er samen uit zien te komen en de gang naar de rechter voorkomen, dan kunnen jullie vanaf nu ook een beroep op de Geschillencommissie Auteurscontractenrecht doen.

  ik ben maker

  Met de Geschillencommissie Auteurscontractenrecht heb je een eenvoudig alternatief dat jou niet alleen veel geld en tijd bespaart, maar ook rekening houdt met jouw zakelijke belangen op de langere termijn. Jouw zaak wordt altijd beoordeeld door specialisten op jouw vakgebied.

  > Hoe werkt dit?

  ik ben exploitant

  Door je aan te sluiten bij de Geschillencommissie Auteurscontractenrecht heb je niet alleen de mogelijkheid om een geschil over een contract snel en voordelig op te lossen, maar laat je ook zien dat je instaat voor de kwaliteit en redelijkheid van je contracten.

  > Hoe werkt dit?
  De zaaksgerelateerde kosten van geschillen bij Geschillencommissie Auteurscontractenrecht worden gefinancierd door de Federatie Auteursrechtbelangen.
 • Linktekst
 • © Auteursrecht 2020