• Linktekst
 • Met de geschillencommissie kom je er samen uit

  Gedoe over vergoedingen en exploitatiecontracten, iedereen kan ermee te maken krijgen. Nog vervelender is het wanneer een van de partijen zich genoodzaakt voelt naar de rechter te stappen. Willen partijen er samen uit zien te komen en de gang naar de rechter voorkomen, dan kan een beroep op de Geschillencommissie Auteurscontractenrecht worden gedaan als de exploitant bij de geschillencommissie is geregistreerd. Hoe dat in zijn werk gaat, kan je lezen op de website van de Stichting Geschillencommissie over de geschillencommissie auteurscontractenrecht.

  ik ben maker

  Met de Geschillencommissie Auteurscontractenrecht heb je een eenvoudig alternatief dat jou niet alleen veel geld en tijd bespaart, maar ook rekening houdt met jouw zakelijke belangen op de langere termijn. Jouw zaak wordt altijd beoordeeld door specialisten op jouw vakgebied.

  > Hoe werkt dit?

  ik ben exploitant

  Door je aan te sluiten bij de Geschillencommissie Auteurscontractenrecht heb je niet alleen de mogelijkheid om een geschil over een contract snel en voordelig op te lossen, maar laat je ook zien dat je instaat voor de kwaliteit en redelijkheid van je contracten.

  > Hoe werkt dit?
  De zaaksgerelateerde kosten van geschillen bij Geschillencommissie Auteurscontractenrecht worden gefinancierd door de Federatie Auteursrechtbelangen.
 • Linktekst
 • © Auteursrecht 2020